קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פיקניק נקניק

פיקניק נקניק
זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מכלמתכונים דורש נקניקיית חזיר חריפה טחונה, פפריקה, מרווה וגרגירי פלפל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר פיקניק נקניקיות מלוחה, סלט פיקניק פסטאן ונקניק מעושן, ו פיקניק תפוחי אדמה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבקר הטחון, נקניקיית החזיר, מלח הריפוי, העשן הנוזלי, אבקת השום, גרגירי הפלפל, הפפריקה, המרווה ופתיתי הבצל עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
תערובת תיבול מרווהתערובת תיבול מרווה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את התנור ל 225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחלקים את תערובת הבשר ל -4 חלקים שווים, ויוצרים כל נתח לבול עץ באורך 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים כל בול עץ על פיסת רשת ומגלגלים היטב. סובב את הקצוות וקשור בחוט, או קפל מתחת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים לחמניות נקניקיות על מחבת צלייה עם מתלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 5 1/2 עד 6 שעות בתנור שחומם מראש. הטמפרטורה הפנימית של הנקניק צריכה להיות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים ומצננים.
8
הסר רשת ניילון, ועטוף נקניק בנייר כסף. מכניסים למקרר למשך הלילה לפני החיתוך. לאחסן במקרר עד 2 שבועות, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ