פירה ארצי
פירה ארצי יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, פלפל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
לעטוף כל תפוח אדמה בנייר כסף, ואז לדקור תפוחי אדמה דרך לסכל כמה פעמים עם מזלג.
אופים תפוחי אדמה עד למכרז, 1 עד 1 1/4 שעות.
מחממים חלב, חמאה, מלח ופלפל לבן בסיר כבד של 3 ליטר על אש מתונה עד שהחמאה נמסה.
בעוד תערובת חלב מתחמם, לפתוח תפוחי אדמה אפויים, בעוד עדיין חם (להשתמש במגבת מטבח כדי להגן על הידיים או להחזיק תפוחי אדמה עם מלקחיים), למשוך את העור עם סכין קילוף או חצי תפוחי אדמה לא מקופלים לגרוף את הבשר עם כפית, להעביר אותו לקערה. להיפטר מהעור.
כוח תפוחי אדמה חמים דרך ricer לתוך תערובת חלב חם במחבת ומערבבים בעדינות עם מרית גומי חסינת חום גדולה רק עד בשילוב.
מחית תפוחי אדמה הם הטובים ביותר מוגשים מיד אבל יכול להיעשות 1 יום קדימה. לחמם, מכוסה, בסיר כבד על אש נמוכה עם 1/4 כוס חלב נוסף, ערבוב לאחר תפוחי אדמה חמים, עד מחומם דרך; או בתבנית אפייה, מכוסה, בתנור מתון; או במיקרוגל, ערבוב באמצע חימום, על 2 דקות בסך הכל.