פירה בטטות
פירה תפוחי אדמה מתוקים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו בטטות, סירופ מייפל ענבר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פירה בטטות, פירה בטטות, ו פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. פירס תפוחי אדמה מתוקים 2 או 3 פעמים עם מזלג.
אופים במחבת צלייה במשך 45 עד 60 דקות, עד למכרז.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים, לאורכו. החזק את תפוחי האדמה המתוקים עם סיר או מגבת ולגרוף את בשר תפוחי האדמה לתוך טחנת מזון או ricer.
בסיר בינוני, מחממים את החמאה, סירופ, גרידה וחומץ על אש בינונית.
הסר מהחום ומחץ את תפוחי האדמה המתוקים במחבת. מערבבים לשלב באופן שווה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.