פירה בטטות עם בייקון
פירה בטטה עם בייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון שלם 30 יש 203 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מייפל בייקון פירה בטטות, פירה בייקון, ו פירה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. פירס בטטות בכל רחבי עם מזלג; מניחים על גיליון עוגיות עם צדדים.
אופים על 1 שעה 15 דקות או עד רך כאשר פירסינג עם מזלג.
תן לעמוד 15 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה 4 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום.
הסר בייקון ממחבת; מניחים על מגבות נייר לניקוז. שמור 1 כף טפטוף במחבת; להשליך שאריות.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
לקלף תפוחי אדמה מתוקים; מקום בקערה גדולה. מחית עד לא גושים להישאר.
מוסיפים חצי וחצי חמים, טימין, מלח ופלפל; מחית עד חלקה מאוד.
מוסיפים בצל לתפוחי אדמה מתוקים. בייקון קראמבל; להזמין 2 כפות לקישוט.
מוסיפים בייקון שנותר תפוחי אדמה; מערבבים עד מעורבב.
מקשטים עם בייקון שמורות ורסיסי טימין.