פירה מנופח
פירה מנופח נטול גלוטן, ו ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, תפוחי אדמה זהב יוקון, גבינת מנצ'גו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 6 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה נפוחים עם גבינה, בטטות עם דגנים מנופחים בקארי, ו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה.
הוראות
תביא תפוחי אדמה, 2 כפית. מלח, ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. מרתיחים 20 דקות או עד רך; לנקז. להפחית את החום לנמוך. להחזיר תפוחי אדמה לתנור ההולנדי, ולבשל, ערבוב מדי פעם, 1 עד 2 דקות או עד תפוחי אדמה יבשים.
הסר מהחום; מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי.
מערבבים חמאה, הבא 4 מרכיבים, ונותר 1 כפית. מלח לתפוחי אדמה.
תערובת מורחים לתוך משומן קל 2 1/2 - כדי 3-qt. צלחת אפייה.
אופים ב 400 במשך 20 עד 25 דקות או עד מחומם ביסודיות נפוח.
* גבינת פרמזן גרוסה ניתן להחליף.
הערה: כדי להפוך את פירה נפוח קדימה, להכין מתכון לפי הוראות דרך כיסוי צעד ולהתקרר עד 2 ימים.
הסר מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות. המשך עם המתכון לפי ההוראות.