פירה עם שאלוט, גבינת עיזים ועשבי תיבול
פירה עם שאלוט, גבינת עיזים, ועשבי תיבול עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, מלח, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פירה יוגורט עם פלפל צ'יפוטלה, גבינת עיזים ובצלי שאלוט מקורמלים, תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקה, שאלוט וגבינת עיזים, ו בייבי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים שמנת ועשבי תיבול בסדר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שאלוט בשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני 4 עד 5 דקות או עד מכרז וזהב. תניח בצד.
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות 30 עד 35 דקות או עד מכרז.
בואו מגניב 5 דקות. לקלף ולרסק תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה. (אין להשתמש במעבד מזון.)
מחממים חלב בסיר קטן עד חם; מוסיפים חלב לתפוח אדמה. מערבבים בשאלות, גבינת עיזים, ואת 5 המרכיבים הבאים. כף לתוך צלחת הגשה.