פירה פסטו
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? פירה פסטו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חלב, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פירה פסטו, פירה אגוז פסטו, ו Asiago-פירה פסטו.
הוראות
כדי להכין פסטו, לשלב הראשון 4 מרכיבים בבלנדר; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים.
כדי להכין תפוחי אדמה, מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מסננים ומחזירים תפוחי אדמה למחבת.
מוסיפים גבינה ומרכיבים הנותרים; מחית כדי עקביות הרצוי. לבשל תערובת תפוחי אדמה 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב כל הזמן.
טפטוף כל מנה עם 1 כף פסטו.