פירה שמנת
פירה שמנת נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך תפוחי אדמה russet, שמנת, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו פירה שמנת, פירה שמנת, ו מחית תפוחי האדמה הטובה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לקלף את תפוחי האדמה ולשטוף אותם במים קרים. קוצצים את תפוחי האדמה ברבעיות.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מזלג מכרז, 20 עד 25 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, ולאחר מכן להחזיר אותם למחבת. עם המבער על אש נמוכה, מועך את תפוחי האדמה עם מחית תפוחי אדמה; יותר קיטור כי הוא שוחרר בזמן שאתה מחית, טוב יותר. Mash במשך כ 5 דקות. כבה את המבער.
מוסיף את החמאה, גבינת שמנת, חצי וחצי, ותבלינים. מערבבים לשלב, ואם התערובת צריכה דליל, להוסיף חלב. בדוק את התבלינים, הוספת מלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים את הפירה למחבת תבשיל גדולה. נקד את פני השטח עם חמאה. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור במשך 15 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 10 דקות נוספות.