פירה תפוחי אדמה ותפוחים
פירה ותפוחים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קצפת כבדה, מלח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף נורמנד עם תפוחי אדמה ותפוחי אדמה, פירה בטטה, צלע חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מוקפצים ובצל, ו פירה מיושן-להכין פירה תוצרת בית בבית, זה קל לעשות זאת עם זה.
הוראות
מרתיחים 2 כוסות מים, סוכר חום, מיץ לימון, חצאי לימון מיצים ותפוח יחד בסיר על אש בינונית-גבוהה עד שהתפוחים רכים, 10 עד 12 דקות. מחק חצאי לימון בילה; לנקז ולשמור תפוחים חמים.
מרתיחים תפוחי אדמה עם 6 כוסות מים בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה עד שהם רכים, 15 עד 20 דקות.
מועכים תפוחי אדמה ותפוחים יחד עם מערבל או מערבל ידני.
מערבבים חמאה, קצפת כבדה, מלח ופלפל שחור גרוס לפירה ותפוחים. אם תרצה, שמור על חום בתנור של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) עד 20 דקות.