תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Pierogies עם כרוב, בייקון, ובצל. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, ליווי: שמנת, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב ובייקון, Pierogies תוצרת בית עם בצל מטוגן, ו כרוב חמוץ חריף ובצל עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
Pierogies Parboil בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, נחשף, ערבוב מדי פעם, 1 דקה פחות הוראות החבילה מצביעים (פירוגי לא יהיה מבושל לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
העברה עם כפית מחוררת למסננת לנקז. להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים חצי פירוגי, מתהפכים פעם אחת, עד הזהב, על 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
העברה למגש גדול ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הוסף 1 כף שמן למחבת ו sauté הנותרים pierogies באותו אופן, העברה מגש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מבשלים בייקון באותו מחבת על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך וזהוב, 6 עד 8 דקות, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת, ולאחר מכן להוסיף שמן כף הנותרים בצל sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 8 דקות. להפחית את החום עד בינוני, ולאחר מכן מערבבים שום, כרוב, מים, מלח ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב