בורשט קל
בורשט קל עשוי להיות רק המתכון המזרח אירופאי שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 30 גרם חלבון , 27 גרם שומן ובסך הכל 607 קלוריות . תמורת 4.34$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. אם יש לכם שמנת, מים, צלעות חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-35 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 85% , המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בורשט קל קרוקפוט , בורשט מהיר וקל ובורשט .
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שהם רכים, כ-15 דקות.
בסיר אחר, מבשלים צלעות ובצל ב-4 כוסות מים למשך שעתיים, או עד שהצלעות רכות.
מסירים צלעות, ומניחים בצד. הסר שומן מנוזלים רותחים, ויוצקים פנימה מיץ סלק.
מוסיפים בשר חזיר קצוץ וסלק, ומביאים לרתיחה.
בקערה טורפים שמנת חמוצה יחד עם 2 כוסות מים והחומץ. מערבבים לאט למרק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים על תפוחי אדמה מבושלים.