פלפלים צהובים ממולאים הונגריים
המתכון לפלפלים צהובים ממולאים הונגריים יכול לספק את התשוקה שלך במזרח אירופה תוך כשעתיים . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 273 קלוריות . המתכון הזה משרת 9. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אורז, פלפלים, בשר בקר טחון ושמנת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פלפלים צהובים ממולאים עם מנגולד שוויצרי חריף ובצל ירוק , פלפלים צהובים ממולאים עם מנגולד שוויצרי חריף ובצל ירוק פילאף , ושקדי חזיר צ'ילי ליים על פולנטה רכה עם פלפלי שעווה הונגרית ותירס .
הוראות
חותכים את החלק העליון מהפלפלים ומסירים גרעינים וגבעולים. לְהַפְרִישׁ.
מניחים אורז בסיר קטן ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מסננים את המים. בקערה גדולה מערבבים יחד אורז, בשר בקר, ביצה, בצל, מלח ופלפל.
ממלאים כל פלפל בכמות שווה של תערובת בקר, ואז מניחים פלפלים בסיר גדול מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
יוצקים מיץ עגבניות לסיר. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 90 דקות, עד שהבשר הטחון מבושל לגמרי והאורז רך.
בקערה בינונית מערבבים יחד שמנת חמוצה וקמח.
טורפים פנימה 1 כוס מיץ עגבניות מהסיר, ואז יוצקים את התערובת חזרה לסיר. מניחים להתבשל 5 דקות נוספות, ואז מגישים פלפלים עם מיץ כפית מעל.