לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Fruit Kuchen. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 19 גרם חלבון , 72 גרם שומן ובסך הכל 1570 קלוריות . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 3. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . אם יש לכם סוכר, פירות, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . פירות קוצ'ן , פירות טריים גרמניים קוצ'ן (מכונת לחם) וקוצ'ן תפוח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מכינים את תערובת הגליל החם לפי הוראות היצרן, מוסיפים את 2 כפות הסוכר. מכסים את הבצק ומניחים במקום חם ללא טיוטה לתפיחה.
מרכיבים שתצטרך
רולס לערבב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
2
מניחים לתפיחה עד להכפלה, לאחר מכן חוררים ומחלקים לשלושה חלקים.
מניחים את הבצק בשלוש תבניות משומנות בגודל 8 או 9 אינץ', ומניחים לתפיחה עד להכפלה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
בסיר על אש בינונית מערבבים את השזיפים והמים. מבשלים 5 דקות, ואז מסירים מהאש ומכסים. בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את יתרת הסוכר והקינמון. לְהַפְרִישׁ.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). כשהבצק תפח מורחים את מחית השזיפים על שלוש העוגות. מערבבים שמנת חמוצה לריכוך, ומורחים על השזיפים. לפדר בתערובת סוכר הקינמון.