מוסיפים ג ' לי דומדמניות אדום, bayleaves, ו טימין, ואז חבושים. חוזר לפוט, צד שמן למעלה. מכסים את הסיר בנייר כסף, ואז מכסה; מניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי דומדמניות אדומות
חבושים
טימין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
סיר
12
חזיר צלוי עד רך מאודמדומטר מוכנס לתוך מרכז registers165°F, basting מדי פעם, כ 2 hours15 דקות. חזיר מגניב נחשף בחדרספרטורה 1 שעה. צ ' יל חשפה untilcold, ואז לכסות ולהירגע לפחות 1 יום ו עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
13
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
העבר פורקטו משטח עבודה.
15
תחתוך את החוט.
16
חותכים porkcrosswise לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. שכבות על בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'. שימוש בכף מוקפצת, לארגן ירקות וquince סביב חזיר. מרתיחים מיצים בסיר untilthickened מספיק כדי מעיל כפית, על 15minutes. מתבלים במלח גס כשר, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס כשר
מיץ לימון
ירק
פלפל
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
סיר
17
לשפוך overpork. מכסים ואופים עד מחומם דרך, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
18
מפזרים חזיר עם מנטה קצוצה;להקיף עם פרוסות לימון לשרת.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
מנטה
חזיר
1
Quinces הם ripewhen שינויי הקליפה שלהם מטוילו ירוק. הם עדיין צריכים להיות די מוצקים—quinces רך רקוב. בגלל שהם כל כך קשים, הם יכולים להיות קשים להכנה.ראשית, להשתמש מקלף ירקות כדי להסיר את העור. לאחר מכן, השתמש בסכין שף כדי לחתוך את הפירות (דרך הליבה) לתוך טריזים.עם סכין קילוף קטן, להסיר בזהירות את הליבה. כדי למנוע את חתיכות לחתוך פנימההרווה, להשרות אותם במי לימון.