פיתולי עץ חג המולד
פיתולי עץ חג המולד דורשים בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 28. זה מושלם עבור חג המולד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר צבעוני, חלב חמאה, סוכר צבעוני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 10%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם בראוניז עץ חג המולד, עוגת עץ חג המולד, ו פופס עץ חג המולד.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1-1 / 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, מלח וסודה לשתייה. בסיר קטן מחממים חלב חמאה ומתקצרים ל -120 -130 -130 -.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל אחד ל -14 אינץ'. איקס 3-ב. מלבנים; קמצוץ התפר לאטום.
חותכים כל אחד לארבעה עשר 3 אינץ'. איקס 1-ב. רצועות.
החל רצועות אדומות סוכר, לסובב כל רצועה מספר פעמים. על תבנית אפייה משומנת, מסדרים רצועות בצורת עץ על ידי הנחת קצה צבט של רצועה במרכז העליון של תבנית האפייה ומניפה את הקצה המעוגל, ומאפשרת למילוי להראות.
השתמש בשש רצועות בצק בצד אחד ושבע רצועות בצד השני. צובטים בצק במרכז להצטרפות. השתמש ברצועה שנותרה לגזע העץ. חזור על הפעולה עם רצועות ירוקות-סוכר. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לה גרנד קורטאז ' רוז בקבוק ברוט מסנוור. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
ניחוחות וטעמים בהירים של תות טרי ופטל משתלבים עם תווים של לילך וסיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. זה ברוט רוז רוז משלים מגוון רחב של מזונות, מ מלוח מתוק. נסו את זה עם מנות אסיאתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, עוגת גבינה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו האוגני בלאן מציע חומציות ורעננות טבעית. גמאי בעל גוף קל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. הענבים מקורם בטרוירים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.