פלאן מסורתי (FLAN DE LECHE)
פלאן מסורתי (FLAN DE LECHE) נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שמנת כבדה, חלב מרוכז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), ו Flan de Arequipe (Dulce de Leche Flan) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרמל, לשים 1 כוס סוכר בסיר קטן עם ¼ כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 5 דקות או עד הסירופ הופך צבע קרמל.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי מעיל הבסיס עם הקרמל, לעבוד מהר כמו הקרמל יהיה להקשיח במהירות כפי שהוא מתקרר.
מניחים את כל ramekins במחבת צלייה גדולה ולהניח בצד.מחממים התנור ל 350° F.In קערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי.
מערבבים את הביצים, חלמונים ביצה 1 ½ כף סוכר במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החלב המרוכז, שמנת כבדה, חלב מלא ותמצית וניל ומערבבים עוד 1 דקות.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins caramelized במחבת קלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.
הסר מן המחבת צלייה מגניב לפחות 30 דקות. לאחר מכן מכסים ומקררים לפחות 2 hours.To מגישים, בזהירות להפעיל סכין סביב קצה ramekin, לכסות עם צלחת הגשה, להעיף אותו בעדינות להסיר את ramekin המאפשר הקרמל לדרוס את הצדדים.