פלאן קלאסי
פלאן קלאסי יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו קינוח. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מערבבים 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבל מדי פעם, כ 10 דקות. מחלקים קרמל בין שש כוסות פודינג 3/4 כוס. עבודה במהירות, להטות כוסות, ציפוי תחתית וחלק הצדדים.
מערבבים חלב וסוכר 1/2 כוס בסיר בינוני על אש נמוכה רק עד הסוכר מתמוסס (חלב יהיה פושר).
להקציף ביצים בקערה בינונית עד מעורבב. לאט לאט לטאטא בתערובת חלב.
להקציף וניל ומלח. מסננים פודינג לכוסות מוכנות.
מסדרים כוסות בתבנית אפיית מתכת בגודל 13x9x2 אינץ'.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של כוסות.
אופים פלאן עד רק להגדיר במרכז, כ -50 דקות.
הסר כוסות מהמים ולתת לעמוד 30 דקות. צמרמורת עד קר, לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
חותכים סביב הצדדים של כל כוס כדי לשחרר פלאן; להפוך על צלחת.