פלאפל הדרום-מערבי
המתכון דרום מערב פלאפל מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל חריף, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: פלאפל דרום-מערבי עם ממרח אבוקדו, פלאפל, איך לעשות פלאפל / פלאפל עם חומוס, ו פלאפל מלך פלאפל ושווארמה מ ' ניו יורק א לה קארט.
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים בצל, פלפל ירוק, ביצה, שום, תיבול טאקו, אבקת אפייה, שמן בוטנים, כמון, מלח, ופלפל קאיין במעבד מזון. מחית עד חלקה.
יוצקים שעועית פינטו לתוך תערובת ודופק עד שעועית פינטו קצוצים משולבים, אבל לא חלקה.
העברת תערובת שעועית לקערה גדולה; מערבבים רוטב חם לתערובת.
מערבבים מספיק פירורי לחם לתערובת כדי ליצור בצק שמחזיק יחד, אבל לא דביק.
טופס בצק לתוך כדורים בגודל רבע.
מטגנים בשמן חם עד פלאפל הם חום עמוק, על 3 עד 5 דקות.