פלורנטין
פלורנטין הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קמח, קליפת תפוז מסוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלורנטין, פלורנטין, ו פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, מערבבים יחד 1/2 כוס כל שמנת וסוכר כבדים ו 3 כפות חמאה ומביאים את התערובת לרתיחה.
הסר אותו מהחום ומערבבים 1 1/4 כוסות שקדים קצוצים דק, 3/4 כוס קצוצה דק קליפת תפוז מסוכר, ו 1/3 כוס קמח. זרוק את הבלילה מכף לתוך תלוליות על 3 סנטימטרים זה מזה על משומן קל floured יריעות עוגיות ולשטח כל עוגייה עם מרית רטובה.
אופים את העוגיות בתנור מתון (350°F) במשך כ 10 דקות.
הסר אותם מהתנור ולתת להם לעמוד במשך כ 5 דקות.
הסר את העוגיות מתלה חוט, לתת להם להתקרר לחלוטין, ולהפיץ אותם עם זיגוג שוקולד. תרגיע אותם.
ממיסים 1 גרם כל שוקולד לא ממותק ושוקולד מתוק לבישול מעל מים רותחים.
מוסיפים 2 כפות חמאה 1 כפית דבש ומערבבים את הזיגוג עד החמאה נמסה. לקבלת זיגוג קל יותר, להשתמש שוקולד מריר מותך.
השתמש במרית קיזוז קטנה כדי להפיץ את הבצק לתוך סיבובים דקים על תבנית האפייה.
השתמש 2 אונקיות שוקולד למחצה, נמס, עבור זיגוג.
מתוך ספר עוגיות גורמה: המתכון הטוב ביותר יחיד מכל שנה 1941-2009 על ידי Condé Nast Publications. זכויות יוצרים © 2010 by Condé Nast Publications; photographs copyright © 2010 by Condé Nast Publications. פורסם על ידי Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company.