קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פלורנטין דגים

פלורנטין דגים
פלורנטין דגים הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1506 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 101 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלורנטין דגים, אריזת נייר פלורנטין, ו אריזת נייר פלורנטין לשניים.

הוראות

1
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות ולשטוף.מרתיחים בשפע של מים מלוחים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2
ניקוז.
3
מחממים 50 מ " ל של חלב עם חצי חמאה.כאשר החמאה נמסה, מועכים את התערובת לתוך תפוחי האדמה עד חלקה.הכה עם כף, הוספת חלב נוסף במידת הצורך, עד אור ורך.להפריש אבל לשמור על חום.חצי למלא מחבת עם מים ומרתיחים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים מלח והתרד.מרתיחים במשך דקות אחת, ואז לנקז וסקווש כמה שיותר מים מתוך התרד ככל האפשר.תתחמם.בינתיים, להפוך את רוטב הגבינה על ידי נמס החמאה הנותרת במחבת על חום בינוני.מערבבים את הקמח בהדרגה להוסיף 250ml של חלב, ערבוב ללא הרף כדי לוודא שאתה מקבל רוטב חלק.לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, להנמיך את החום ולהשאיר להתבשל במשך כמה דקות.מתבלים במלח, פלפל וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סכין קילוףסכין קילוף
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את גבינת הצ ' דר ומערבבים עד שהוא נמס.לנקות את הדגים בקמח, ולנער כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים קצוצים או צנצנת אחת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטיםפלפלים אדומים קלויים קצוצים או צנצנת אחת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מחממים את השמן במחבת, וכאשר הוא חם, להוציא את הדגים.מבשלים 2-4 דקות בצד, תלוי כמה עבה פילה is.To מגישים, מחלקים את התרד בין שתי צלחות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים את הדג על גבי ומכסים עם הרוטב, הוספת פירה בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.