פלמייר גבינה מתובל
מתכונים דומים: פלמייר גבינה מתובל, תמליוני גבינת זית ועזים מלוחים, ו פלמייר מלוח.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים משטח עבודה עם כמה גבינת פרמזן מגוררת. לפתוח גיליון הפשיר של בצק עלים על גבי הגבינה.
מברשת את המאפה עם ביצה לשטוף עשוי 1 ביצה מוכה עם 1 כף מים.
שלב 2 כפות גבינת פרמזן, תערובת גבינה איטלקית גרוסה, ו 1 כפית פפריקה.
מפזרים על פני השטח. תלחץ לתוך המאפה.
מקפלים את הקצה העליון והתחתון של המאפה למרכז. מקפלים את המאפה לשניים, משמאל לימין. מקפלים לשניים, מלמעלה למטה. מכסים ומקררים 30 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים פרוסות עבות 1/8 אינץ', החל בקצה הקצר ביותר. טובלים פנים שטוחות של פלמייר הנותרים פרמזן ושוכבים על תבנית אפייה.
אופים במשך 20 דקות, או עד חום זהוב.