תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עוף מטוגן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 483 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי טימין, פלפל, מרק עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חותכים את הבשר עם התבואה לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. מתבלים כל חתיכה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגנים
בשר
4
מניחים את הקמח לתוך תבנית עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
5
מניחים את הביצים לתוך תבנית עוגה נפרדת. לדלות את הבשר משני הצדדים בקמח. לרכך את הבשר, באמצעות מכשיר צורך, עד שכל פרוסה היא 1/4 אינץ ' עבה. לאחר ריכוך, לדלות את הבשר שוב בקמח, ואחריו הביצה ולבסוף בקמח שוב. חזור עם כל חתיכות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ביצה
בשר
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
6
מניחים את הבשר על צלחת ולאפשר לו לשבת במשך 10 עד 15 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בשר
7
מניחים מספיק שמן צמחי כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת מדרון 12 אינץ ' ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהשמן מתחיל לנצנץ, מוסיפים את הבשר בקבוצות, נזהרים לא צפיפות המחבת. מבשלים כל חתיכה משני הצדדים עד חום זהוב, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הסר את הסטייקים למדף תיל להגדיר במחבת חצי גיליון ומניחים לתנור. חזור על הפעולה עד שכל הבשר יושח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
בשר
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
מחבת
9
מוסיפים את שמן הירקות שנותר, או לפחות 1 כף, למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
לטאטא ב 3 כפות של הקמח שנשאר מן החפירה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
מוסיפים את מרק העוף ואת deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
להקציף עד שהרוטב מגיע לרתיחה ומתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
מוסיפים את החלב ואת הקורנית ומקציפים עד לרוטב את החלק האחורי של כף, כ 5 עד 10 דקות. מתבלים לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.