קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עוף מטוגן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 483 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי טימין, פלפל, מרק עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים את הבשר עם התבואה לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. מתבלים כל חתיכה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגניםדגנים
בשרבשר
4
מניחים את הקמח לתוך תבנית עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
5
מניחים את הביצים לתוך תבנית עוגה נפרדת. לדלות את הבשר משני הצדדים בקמח. לרכך את הבשר, באמצעות מכשיר צורך, עד שכל פרוסה היא 1/4 אינץ ' עבה. לאחר ריכוך, לדלות את הבשר שוב בקמח, ואחריו הביצה ולבסוף בקמח שוב. חזור עם כל חתיכות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
6
מניחים את הבשר על צלחת ולאפשר לו לשבת במשך 10 עד 15 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
7
מניחים מספיק שמן צמחי כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת מדרון 12 אינץ ' ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהשמן מתחיל לנצנץ, מוסיפים את הבשר בקבוצות, נזהרים לא צפיפות המחבת. מבשלים כל חתיכה משני הצדדים עד חום זהוב, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר את הסטייקים למדף תיל להגדיר במחבת חצי גיליון ומניחים לתנור. חזור על הפעולה עד שכל הבשר יושח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מוסיפים את שמן הירקות שנותר, או לפחות 1 כף, למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
לטאטא ב 3 כפות של הקמח שנשאר מן החפירה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מוסיפים את מרק העוף ואת deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
להקציף עד שהרוטב מגיע לרתיחה ומתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
מוסיפים את החלב ואת הקורנית ומקציפים עד לרוטב את החלק האחורי של כף, כ 5 עד 10 דקות. מתבלים לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
טימיןטימין
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
תגיש את הרוטב על הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5