קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פלנק סטייק מעל תירס-קרנל פולנטה

פלנק סטייק מעל תירס-קרנל פולנטה
סטייק פלנק מעל גרעין תירס פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו ברנדי, גרעיני תירס, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו סטייק צלע עם פולנטה שום, צ'ילה-שפשף סטייק עם פולנטה לבנה, ו סטייק צרוב עם גבינה כחולה פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את המים, 1 3/4 כפיות של מלח, ו 1/2 כפית של טימין לרתיחה. מערבבים את התירס ומבשלים עד רך, 5 דקות עבור טרי, 1 דקה עבור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
מיםמים
תירסתירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את קמח התירס בזרם איטי, מקציפים. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מאוד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
הסר מהחום. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים את הסטייק עם 1/2 הנותרים מלח כפית ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
6
מוסיפים את הבשר למחבת ומבשלים 5 דקות. הפעל ומבשל לטעם שלך, על 5 דקות יותר עבור בינוני נדיר, בהתאם לעובי.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר.
8
להפחית את החום נמוך למדי.
9
מוסיף את השום למחבת ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיף את 1/4 כפית הנותרים טימין, היין, והברנדי ומערבבים כדי להוציא את כל חתיכות חומות שנצמדות לתחתית המחבת. מרתיחים עד מופחת כ 1/4 כוס, 3 עד 4 דקות. חותכים את הסטייק על פני התבואה ועל האלכסון.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
טימיןטימין
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מגישים את הסטייק על מצע של פולנטה תירס, עם רוטב טפטף על כל.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
רוטברוטב
סטייק.סטייק.
תירסתירס
12
המלצת יין: קברנה סוביניון הולך טוב עם בשר אדום, אשר מאלף את היין הטאני. אחד מעמק נאפה הוא רק הכרטיס כאן.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
בשר אדוםבשר אדום

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.