קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

פלפל אדום, אגוז & פלמייר גבינת עיזים

פלפל אדום, אגוז & פלמייר גבינת עיזים
אם יש לכם בצק עלים pack, גבינת עיזים, פלפלים קלויים מצנצנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגות קינואה עם פלפל אדום קלוי ופסטו אגוז, גבינת עיזים וביצה עלומה, פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום, ו גבינת עיזים, פלפל אדום קלוי וגבינת מק-זית קלמטן.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מרדדים את בצק עלים למלבן גדול.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מורחים את גבינת העזים על המאפה. בערך לקצוץ את הפלפלים חתיכות אגוז, ואז מפזרים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מגלגלים קצה אחד של המאפה למרכז, ואז חוזרים עם הקצה השני כדי להיפגש באמצע.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
חותכים ל 20 פרוסות, מניחים על מגש אפייה ואופים במשך 10-12 דקות עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ורוד נוצץ, יין מבעבע

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לדקלים. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "