פלפל אדום-מטבל גבינה
פלפל אדום-גבינה מטבל נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם גבינת שמנת, ראש שום, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפל לחצי לאורכו, וזורקים זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
הסר פיל ולהשליך. הניחו בצד את הפלפל הצלוי.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
מניחים חצאי בצל, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף בנייר כסף.
מניחים שום על תבנית אפייה עם בצל.
אופים ב 400 במשך 15 דקות; להפוך חצאי בצל.
אופים 15 דקות נוספות או עד בצל רך ולהתחיל חום.
מניחים חצאי בצל על צלחת. להחזיר שום לתנור, ולאפות 15 דקות נוספות. מגניב 10 דקות. להפריד את שיני; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מניחים פלפל קלוי, בצל, עיסת שום במעבד מזון; תהליך עד חלקה למדי.
מוסיפים יוגורט, גבינה, זרעי כמון ופלפל אדום טחון; תהליך עד חלקה. לטבול כפית לתוך קערה, ומערבבים פטרוזיליה. כיסוי וצינה.