פלפל ממולא בסגנון ביתי
פלפלים ממולאים בסגנון ביתי דורש על 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. לכו לחנות ותביאו מלח, אורז, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די טוב. מתכונים דומים: פלפלים אדומים ממולאים, פלפלים אדומים ממולאים, ו פלפלים ממולאים: Aji.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מבשלים את הפלפלים במים רותחים עד מתרכך, 4 עד 5 דקות.
הסר פלפלים ממים רותחים ולשטוף עם מים קרים; הגדר פלפלים בצד כדי לנקז.
מערבבים יחד בשר בקר טחון, אורז לבן מבושל, ביצה מוכה קלות, בצל קצוץ דק, פירורי לחם בסגנון איטלקי, מלח, פלפל שחור, אבקת שום, ו 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת בקערה גדולה עד מעורב באופן שווה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחלקים תערובת בקר ואורז בין פלפלים; דברים כל פלפל עם תערובת בקר ואורז.
מניחים פלפלים פתוחים בצד למעלה בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' או מחבת צלייה רדודה.
מערבבים רוטב עגבניות וחומץ לבן בקערה.
יוצקים תערובת עגבניות על פלפלים ממולאים.
למעלה עם 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, להשרות את הפלפלים פעמיים או שלוש בעת האפייה, כ -80 דקות.