פלפל מעושן עם פנים פתוחות וכריך בזיליקום עם רוטב גבינת עיזים
פלפל מעושן עם פנים פתוחות וכריך בזיליקום עם רוטב גבינת עיזים דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, גבינת עיזים, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די טוב. נסו כריך פטריות עם פנים פתוחות, עגבניות וגבינת עיזים, כריך בקלה פתוח עם רוטב פלפל אדום מתוק, ו כריך עגבניות, מוצרלאן ובזיליקום עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פלפלים, לעטוף שבבי עץ בשכבה כפולה של נייר; פירס לסכל מנות כמה פעמים.
הוסף חבילת רדיד למדף גריל; גריל 10 דקות.
מניחים פלפלים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; כיסוי וגריל 15 דקות או עד מושחר, מפנה מדי פעם.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות.
מערבבים פלפלים, בזיליקום, 1/4 כפית מלח ופלפל שחור.
כדי להכין קרוסטיני, מעיל שני הצדדים של לחם עם ספריי בישול.
מניחים על מתלה גריל; גריל 30 שניות בכל צד עד השחמה קלות.
הסר מן הגריל; לשפשף כל פרוסת לחם עם שן שום.
כדי להכין רוטב, לשלב גבינה, חצי וחצי, ו 1/8 כפית מלח בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל ב 25 שניות גבוהות; מערבבים היטב עם מקצף.
למעלה כל crostino עם כ 1/3 כוס פלפלים; טפטוף כל אחד עם כ 1 רוטב כף.