פלפל שחור Spice - שפשף בשר טנדרלוין
פלפל שחור ספייס שפשף בשר טנדרלוין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם גרגירי פלפל, זרעי חרדל, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. נסו טימין ותבלינים-שפשף בשר בקר צלוי Tenderloin au Jus, פילה בקר עם רוטב דובדבן-פלפל שחור, ו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט תבלינים עם מלח במחבת כבדה יבשה 10 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך, ערבוב מדי פעם, עד זרעי חרדל מתחילים פופ, 3 עד 5 דקות. מגניב לגמרי, ואז לטחון במטחנה.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
יבש בשר בקר, ואז לשפשף תערובת תבלינים על כל זה (כולל מסתיים).
מחממים שמן באותו מחבת על חום גבוה עד שהוא מנצנץ. בשר בקר חום מכל הצדדים, בערך 10 דקות בסך הכל.
מעבירים בשר למחבת קלייה קטנה וצלי עד שמדחום קריאה מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של אוגרי בשר 120 ° F עבור בינוני-נדיר, 25 עד 30 דקות.
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה על 54°).
חותכים את חוט ופרוסת בשר בקר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
בשר ניתן לשפשף עם תערובת תבלינים 1 יום קדימה ומקורר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני בראונינג.