קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פלפל שחור Spice - שפשף בשר טנדרלוין

פלפל שחור Spice - שפשף בשר טנדרלוין
פלפל שחור ספייס שפשף בשר טנדרלוין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם גרגירי פלפל, זרעי חרדל, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. נסו טימין ותבלינים-שפשף בשר בקר צלוי Tenderloin au Jus, פילה בקר עם רוטב דובדבן-פלפל שחור, ו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט תבלינים עם מלח במחבת כבדה יבשה 10 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך, ערבוב מדי פעם, עד זרעי חרדל מתחילים פופ, 3 עד 5 דקות. מגניב לגמרי, ואז לטחון במטחנה.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
3
יבש בשר בקר, ואז לשפשף תערובת תבלינים על כל זה (כולל מסתיים).
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים שמן באותו מחבת על חום גבוה עד שהוא מנצנץ. בשר בקר חום מכל הצדדים, בערך 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים בשר למחבת קלייה קטנה וצלי עד שמדחום קריאה מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של אוגרי בשר 120 ° F עבור בינוני-נדיר, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה על 54°).
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים את חוט ופרוסת בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
בשר ניתן לשפשף עם תערובת תבלינים 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני בראונינג.