פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפלים, תפוח סבתא סמית, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 89%. מתכונים דומים: פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים, צמחוני בגריל מקסיקני ממולאים פלפלים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים ברוטב עגבניות טרי.
הוראות
להביא את קינואה ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה הוא מכרז, 20 עד 25 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה קטנה. חצי מהפלפלים האדומים לאורך.
הסר את הזרעים והצלעות, אבל להשאיר את הגבעול שלם כך קערות הפלפל להחזיק את הצורה שלהם; מקום לחתוך בצד-עד לתבנית אפייה מוכנה.
לזרוק את התפוח הקצוץ עם מיץ ליים, שמן זית, שום, פטרוזיליה, מנטה, עגבניות, בצל ירוק. מקפלים בקינואה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. ממלאים את הפלפלים לחתוך בתערובת זו, וממלאים את תבנית האפייה עם כ 1/4 אינץ ' של מים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הפלפלים הם מכרז, ואת קינואה הוא חם, על 20 דקות.