פלפלים לבנוניים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך מים, פלפל, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו פלפל לבנוני ממולא בקינמון וצנוברים קלויים, פלאפל לבנוניname, ו ירקות לבנונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים צמרות את פלפלים; מילואים. להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים פלפלים בתבנית אפייה בטוחה במיקרוגל; מכסים במגבות נייר לחות. מיקרוגל ב 6 דקות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
שלב 1/2 כפית פלפל שחור, 1/4 מרק כוס, ואת החומרים הבאים 5. מחלקים תערובת בשר בין פלפלים; למעלה עם צמרות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
יוצקים 2 כוסות מים לתוך צלחת; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
7
אופים ב 400 במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים פלפלים עם 1/4 פטרוזיליה כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
9
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים בצל; מטוגנים במשך 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
12
להוסיף שום; לטגן במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
13
מוסיפים 1/2 כפית פלפל שחור, 1/4 מרק כוס, עגבניות, ואת 4 החומרים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות. מערבבים 1/4 כוס פטרוזיליה ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב