פלפלים ממולאים
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, אבקת בצל, תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: פלפלים ממולאים: Aji, פלפלים ממולאים, ו פלפלים ממולאים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את האורז והמים בסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 20 דקות. במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הבשר עד להשחמה שווה.
הסר וזרוק את צמרות, זרעים, וממברנות של פלפלים. מסדרים פלפלים בתבנית אפייה עם הצדדים החלולים הפונים כלפי מעלה. (פרוס את תחתית הפלפלים במידת הצורך, כך שהם יעמדו זקוף.)
בקערה, מערבבים את הבשר משחי, אורז מבושל, רוטב עגבניות 1 יכול, רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל. כפית כמות שווה של התערובת לתוך כל פלפל חלול.
מערבבים את רוטב העגבניות הנותר ותבלינים איטלקיים בקערה, ושופכים על הפלפלים הממולאים.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, צוף ברוטב כל 15 דקות, עד הפלפלים רכים.