קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

פלפלים ממולאים בפסטה (פפרוני Imbotiti Ai Vermicelli)

פלפלים ממולאים בפסטה (פפרוני Imbotiti Ai Vermicelli)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפלים ממולאים פסטה (פפרוני Imbotiti Ai Vermicelli). המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פסטה משיער מלאך, זיתים, פירורי לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו פלפלים ממולאים - - פפרוני ריפייני, פולו קוי פפרוני (עוף ופלפלים), ו פפרוני בפדלה (פלפלים מטוגנים של אנג'לינה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לזרוק 4 כפות שמן ופלפלים כדי לצפות את הפלפלים. צולים את הפלפלים מעל להבה של מבער עד מושחר בכל רחבי. התהליך הזה לוקח קצת זמן, אבל שווה את זה.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בינתיים, לעשות את המילוי. במחבת 10 עד 12 אינץ ' סאוט, מניחים 6 כפות שמן ואת השום מעל חום בינוני ומבשלים עד השום הוא חום זהוב בהיר, על 2 דקות. לשבור את הפסטה לחתיכות 2 אינץ', במקום במחבת עם השום ומבשל, זורק לערבב, עד הפסטה הוא חום זהוב, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פסטהפסטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים 1 כוס מים, זיתים, צלפים ואורגנו ומבשלים עד שהמים מתפוגגים, כ -6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
מיםמים
5
הסר מהחום, לאפשר להתקרר, להוסיף פטרוזיליה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
6
לקלף ולזרוע את הפלפלים קלויים בזהירות כדי לשמור על שלם וחתך את צד אחד כדי ליצור חור. ממלאים כל אחד מהפלפלים עם חלק מתערובת הפסטה ומניחים כל אחד בזהירות למחבת צלייה עם היין.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
פסטהפסטה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מפזרים בכל רחבי עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
8
מניחים בתנור ומבשלים עד מחומם דרך, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר לשרת חם, או לאפשר להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.