פלפלים ממולאים בפסטה (פפרוני Imbotiti Ai Vermicelli)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפלים ממולאים פסטה (פפרוני Imbotiti Ai Vermicelli). המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פסטה משיער מלאך, זיתים, פירורי לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו פלפלים ממולאים - - פפרוני ריפייני, פולו קוי פפרוני (עוף ופלפלים), ו פפרוני בפדלה (פלפלים מטוגנים של אנג'לינה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, לזרוק 4 כפות שמן ופלפלים כדי לצפות את הפלפלים. צולים את הפלפלים מעל להבה של מבער עד מושחר בכל רחבי. התהליך הזה לוקח קצת זמן, אבל שווה את זה.
בינתיים, לעשות את המילוי. במחבת 10 עד 12 אינץ ' סאוט, מניחים 6 כפות שמן ואת השום מעל חום בינוני ומבשלים עד השום הוא חום זהוב בהיר, על 2 דקות. לשבור את הפסטה לחתיכות 2 אינץ', במקום במחבת עם השום ומבשל, זורק לערבב, עד הפסטה הוא חום זהוב, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים 1 כוס מים, זיתים, צלפים ואורגנו ומבשלים עד שהמים מתפוגגים, כ -6 עד 7 דקות.
הסר מהחום, לאפשר להתקרר, להוסיף פטרוזיליה ולהניח בצד.
לקלף ולזרוע את הפלפלים קלויים בזהירות כדי לשמור על שלם וחתך את צד אחד כדי ליצור חור. ממלאים כל אחד מהפלפלים עם חלק מתערובת הפסטה ומניחים כל אחד בזהירות למחבת צלייה עם היין.
מפזרים בכל רחבי עם פירורי לחם.
מניחים בתנור ומבשלים עד מחומם דרך, 20 דקות.
הסר לשרת חם, או לאפשר להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.