פלפלים קלויים בשמן זית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלפלים קלויים בשמן זית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שום, פלפלים, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו פלפלים אדומים קלויים עם אנשובי ושמן זית.
הוראות
מניחים את הפלפלים ישירות על המבערים של תנור גז. מבשלים את הפלפלים, מסתובבים לעתים קרובות, עד שהם חרוכים מכל הצדדים.
שים את הפלפלים לתוך קערה, לכסות בניילון נצמד, ולתת להם קיטור במשך כ -15 דקות. (אם אין לך תנור גז מחממים התנור שלך ל 400 מעלות F. מעיל את הפלפלים עם קצת שמן זית ולמקם אותם על תבנית אפייה. מבשלים את הפלפלים עד שהם רכים וקרסו, בערך 1 שעה. מניחים את הפלפלים בצד עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד.)
לקלף, גזע, זרע הפלפלים; לחתוך אותם לרצועות רחבות.
מניחים את רצועות הפלפל החמים לתוך צלחת מנה רדודה. למעלה עם אורגנו, שום, שמן זית, וחומץ. מתבלים אותם במלח ופלפל ומערבבים אותם בעדינות כדי לשלב את הטעמים.
תן להם לשבת להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.