פנה אפוי עם נקניק איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה אפוי עם נקניק איטלקי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. אם יש לכם רוטב עגבניות, נקניק קל, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה מצוין. נסו פנה אפוי עם נקניק איטלקי, פנה אפוי עם נקניק איטלקי, ו פנה אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה.
מניחים נקניק ובצל במחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד חום שווה.
יוצקים יין, ומבשלים 1 דקה, ערבוב, כדי deglaze את המחבת. מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות ורסק עגבניות. מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. לזרוק עם פסטה מבושלת, ולמקם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד גבינה מותכת.