פנה מחיטה מלאה עם ברוקולי וחומוס
גשו לסופר וקנו פרמזן, שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו פנה מחיטה מלאה עם שרימפס וברוקולי רב, פסטה מחיטה מלאה עם ברוקולי ראבה ונקניקיות, ו פנה מחיטה מלאה עם נקניק הודו איטלקי, ברוקולי, עגבניות ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי; מבשלים עד רק מכרז, 3 דקות. לגרוף את ברוקולי עם כף מחוררת; להעביר לקערה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות.
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש; לטגן עד ריחני, על 1 דקה.
הוסף חומוס, ברוקולי שמור 1/2 כפית. מלח ומבשל, ערבוב, עד מחומם דרך.
מסננים פסטה, הזמנה 1/2 כוס של נוזל בישול. להחזיר פסטה לסיר ומערבבים בתערובת חומוס וברוקולי ומיץ לימון. מערבבים בנוזל בישול שמור, 1 כף. בכל פעם, עד פסטה הוא רטוב קלות. כף פסטה לתוך קערות, מפזרים פרמזן ומגישים.