פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה
גשו לסופר וקנו שמן זית, פנה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה, פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה, ו פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את פנה וקוק, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השום ואת האספרגוס ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים את המניה ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת בחצי ואת האספרגוס רך, על 5 דקות.
מוסיפים את האפונה והשמנת למחבת ומרתיחים על חום גבוה עד שהרוטב התעבה, 3 דקות. מערבבים בפנה ומבשלים עד מחומם דרך.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, מרווה וכוס 1/2 של גבינה. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הפסטה לקערות ומגישים מיד, מעבירים גבינה נוספת ליד השולחן.