קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה

פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה
גשו לסופר וקנו שמן זית, פנה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה, פנה עם אספרגוס, מרווה ואפונה, ו פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את פנה וקוק, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז.
4
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ואת האספרגוס ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המניה ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת בחצי ואת האספרגוס רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את האפונה והשמנת למחבת ומרתיחים על חום גבוה עד שהרוטב התעבה, 3 דקות. מערבבים בפנה ומבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, מרווה וכוס 1/2 של גבינה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים את הפסטה לקערות ומגישים מיד, מעבירים גבינה נוספת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך