קושירגיל
מוכן ב11 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

פניני דג חרב עם ארוגולה ולימון איולי

פניני דג חרב עם ארוגולה ולימון איולי
פניני דג חרב עם ארוגולן ואיולי לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1014 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 11 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, עשבי תיבול דה פרובנס, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מעולה. פניני דג חרב עם ארוגולן ואיולי לימון, שיפודי דג חרב עם סלט ארוגולה, ו פולפט דג חרב עם Arugula Pistou דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה קטנה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
עבור פניני דג החרב: לחמם את שמן הזית במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה. בעוד המחבת מתחממת, מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לשפשף את עשבי תיבול דה פרובנס ושום טחון על כל הדג. מבשלים את הדגים במחבת עד רק מבושל דרך וזהב, על 2 עד 3 דקות לכל צד, בהתאם לעובי של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
דג חרבדג חרב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חותכים את הלחם לתוך 4 כריכים כי יהיה להתאים את הגודל של פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
חותכים את הלחם לשניים כדי להפוך את החלק העליון והתחתון לסנדוויץ'.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
מורחים את איולי לימון על שני חצאי הכריך. למעלה במחצית התחתונה עם קומץ (כ 1/2 כוס) של ארוגולה ירוקים. מעל ירקות ארוגולה עם דג חרב מבושל, ומעל הכריך עם הלחם הנותר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ירוקירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
איוליאיולי
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.