פניני עוף אלפרדו פלורנטין
אלפרדו פלורנטין עוף פניני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך שמן זית, לחם קלבריזי, גבינה איטלקית גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו פניני עוף פלורנטיני, פניני פלורנטין, ו פניני טונה פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
להזמין קרם בישול 1/3 כוס.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים תרד; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות. או רק עד שנבל.
מוסיפים את שאריות הקרם, העוף והגבינה הגרוס; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד תערובת עוף מחומם דרך גבינה מותכת.
מורחים תערובת עוף על 5 פרוסות לחם; מכסים בפרוסות לחם שנותרו.
מורחים outsides של כריכים עם קרם בישול שמור.
ספריי גריל עם ספריי בישול.
להוסיף כריכים, בקבוצות; לבשל 2 דקות. או עד חום זהוב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.