פנצנלה פניני
. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, גלילי מעדנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!, Panini פאי תפוחים מתוך ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press מאת קתי Strahs, ו דבש אגוז-מצופה פניני צ'דר מיושן – ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה.
מפזרים הצדדים לחתוך של רול עם חומץ בלסמי.
שכבה אחת של גבינת מוצרלה, פרוסות עגבניות, עלי בזיליקום, והפרוסה הנותרת של גבינת מוצרלה על הגליל. סגור כריך, לשפשף בחוץ עם שמן זית.
מקום כריך במחבת שחומם מראש; למעלה עם מחבת כבדה אחרת ללחוץ. מבשלים עד הלחם קלוי וזהב, על 3 דקות. הפוך כריך; למעלה עם מחבת. מבשלים את הצד השני עד קלוי, על 2 דקות נוספות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.