קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקוטות הל אוכמניות

פנקוטות הל אוכמניות
צריך קינוח ללא גלוטן? פנקוטה של הל אוכמניות יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 124 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, יוגורט יווני ללא שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 18%. מתכונים דומים: פנה קוטה רפאים עם רוטב מחריד(פנה קוטה עם רוטב חמוציות-תפוז), פאנה קוטה שוקולד, ו המגרה, אור פאנה קוטה.

הוראות

1
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים ולתת לעמוד על 10 דקות נוספות עבור ג ' לטין להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
בסיר בינוני מקציפים את יתרת 1 1/2 כוסות חלב ו 1/2 כוס סוכר על אש בינונית-גבוהה עד לאידוי, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומקציפים בעדינות עד שהיא מתמוססת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
תן מגניב 15 דקות.
6
בקערה גדולה מקציפים יוגורט עם תמצית וניל ושקדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים ומערבבים תערובת חלב דרך מסננת דקה ליוגורט, ואז מקציפים תערובות יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
שמן 8 רמקינס (גודל 2/3 כוס). מחלקים תערובת יוגורט בין רמקינס. צמרמורת, מכוסה, עד סט, 4 1/2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
עשר דקות לפני ההגשה, לשטוף ולנקות אוכמניות. בקערה, מערבבים פירות יער עם 1 כף. סוכר והל. מערבבים מדי פעם עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הפעל מרית מתכת קטנה בין פנה קוטה לדפנות הרמקינס כדי להשתחרר. לטבול רמקינס 1 בכל פעם רק מתחת שפה במים חמים עד קצוות של קינוח לרכך, 20 כדי 30 שניות; להרים ויבש תחתון של רמקין. הפוך צלחת קטנה מעל כל אחד. החזיקו צלחת ורמקין יחד ותנו טלטול יציב לשחרור פנה קוטה, הקלו עליו בעדינות בעזרת המרית במידת הצורך. כף אוכמניות מעל פנה קוטה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט