קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק אלביס

פנקייק אלביס
פנקייק אלביס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 495 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים, ביצה, שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. , שהוא מוצק. נסו פנקייק אלביס, פנקייק אלביס טבעוני, ו פנקייק שוקולד צ'יפס אלביס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמח, אבקת אפייה, מלח, וסוכר חום בקערה. מקציפים ביצה וחלב יחד ומערבבים חמאת בוטנים עד חלקה בקערה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא את תערובת החלב לתוך החומרים יבשים רק עד רטוב, ואז לטאטא חמאה מומסת תמצית וניל. מקפלים בעדינות שבבי שוקולד וקוביות בננה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני ויוצקים 1/4 כוס הבלילה לכל פנקייק באמצע המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תן פנקייק לבשל עד התחתונה הוא חום זהוב ויש הרבה חורים קטנים בחלק העליון של פנקייק לפני היפוך, על 2 דקות. מבשלים בצד השני עד חום זהוב ואת אמצע הפנקייק מוגדר, 2 עד 3 דקות. חזור עם הבלילה שנותרה.