מרק עדשים עם ירקות חורף בלסמי קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עדשים, מלח כשר, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מרק עדשים עם ירקות חורף, ירקות קלויים חורף עם רוטב בלסמי, ו מרק עדשים עם ירקות קלויים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
2
שלב בטטה, גזר לבן, 2 כפות חומץ, שמן ומלח בקערה גדולה; לזרוק היטב. מסדרים תערובת ירקות בשכבה אחת על מחבת ג ' לי-רול מרופדת רדיד גדולה; אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
לבשל pancetta בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה 8 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהמחבת עם כף מחוררת; להפריש.
5
מוסיפים שאלוט ובצל לטפטופים במחבת; מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף הנותרים 1 כף חומץ, טימין, שום ופלפל; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים יין, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף pancetta, עדשים, ו 4 מרק כוסות למחבת. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.