פנקייק בננה-פקאן הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 27 מנות. עם 218 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, קמח זהב, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פנקייק פקאן בננה, פנקייק בננה-פקאן, ו פנקייק פקאן בננה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים ביצים בקערה בינונית עם מקצף יד עד רכות. מקציפים קמח, חלב חמאה, בננות פירה, סוכר, שמן, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח רק עד חלקה. מערבבים בפקאנים. (עבור פנקייק דק יותר, מוסיפים 1 עד 2 כפות חלב.)
מרכיבים שתצטרך
פירה בננה
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחבת חום עד 191° או מחבת חום מעל חום בינוני. גריז מחבת עם חמאה במידת הצורך. (כדי לבדוק מחבת, מפזרים כמה טיפות מים. אם בועות לקפוץ מסביב, חום הוא בדיוק כמו שצריך.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה מכוס או כד על מחבת חמה. מבשלים פנקייק עד נפוח ויבש בקצוות. להסתובב ולבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.