פנקייק גבינת קוטג'מחיטה מלאה (כרובית)
פנקייק גבינת קוטג'מחיטה מלאה (כרובית) עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, גבינת קוטג', קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: פנקייק גבינת קוטג', פנקייק גבינת קוטג', ו פנקייק גבינת קוטג'.
הוראות
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים כרובית, מכסים, ואדים עד למכרז, כ -10 דקות.
מעבירים כרובית לבלנדר ומתמזגים עד לקבלת חלקה. מידה 1 כוס כרובית מחית ולאחסן כל שנותר במיכל במקרר לשימוש נוסף.
מערבבים 1 מחית כרובית כוס וגבינת קוטג ' יחד בקערה גדולה עד חלקה.
מערבבים קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, וקינמון לתערובת כרובית עד הבלילה היא רק מעורבת ומעובה.
מוסיפים ביצים לבלילה עד שמעורב באופן יסודי. מערבבים חלב לתוך הבלילה, הוספת 1 כף יותר בכל פעם במידת הצורך, עד הבלילה חלקה.
מחממים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; ושופכים כפות עמוסות חמאה מומסת. מבשלים עד הבלילה מתחילה לבעבע, 3 עד 4 דקות. הפוך פנקייק ולבשל בצד השני עד השחמה, 3 עד 4 דקות יותר. החלק הפנימי של פנקייק אלה יהיה רך יותר מאשר פנקייק מסורתי. חזור עם הבלילה שנותרה.