פנקייק ליל כל הקדושים
פנקייק ליל כל הקדושים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. אם יש לך חצי וחצי, תערובת מקורית, שבבי שוקולד semisweet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 20%. מתכונים דומים: פנקייק ליל כל הקדושים, פנקייק דלעת ליל כל הקדושים, ו פנקייק עקוב מדם לארוחת בוקר ליל כל הקדושים.
הוראות
בסיר 1 ליטר, סירופ מייפל חום, סירופ תירס וחמאה מעל חום בינוני-נמוך עד החמאה נמסה.
הסר מהחום; מערבבים בצבע מזון. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד חצי וחצי ומיץ לימון; בואו לעמוד 2 דקות. מערבבים בתערובת ביסקוויק, סוכר, אבקת אפייה, חלמונים ווניל עם חוט whisk או מזלג עד מעורבב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים מוכים חלבוני ביצה לתוך הבלילה.
מחבת חום ל 177° או חום 12 אינץ מחבת nonstick מעל חום בינוני. גריז עם חמאה מומסת.
מניחים עובש פנקייק דלעת על מחבת עם ידית למעלה; חום עד חם.
עבור כל פנקייק, יוצקים 1/3 גביע הבלילה לתוך עובש על מחבת חמה. מבשלים עד בועות לשבור על פני השטח וקצוות רק מתחילים להתייבש.
הסר עובש. הפעל; לבשל על 1 דקה או עד חום זהוב.