פנקייק מרגריטה תות
מתכון תות מרגריטה פנקייק יכול להתבצע בערך 30 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. לכו לחנות ואספו ביצים, אבקת סוכר, קמח בתפיחה עצמית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם כארוחת בוקר במחיר סביר עבור יום האם. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה די רע. נסו פנקייק מרגריטה תות, מרגריטה תות, ו מרגריטה תות עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים יחד את הקמח והסוכר.
מקציפים פנימה את השמן, החלב והביצים.
מוסיפים את צבע המזון והתמציות ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הטקילה. בשלב זה, לפעמים יש צורך להוסיף נוזל נוסף כדי להשיג את העקביות הנכונה; חלב יעבוד. הבלילה צריכה להיות בערך העקביות של בלילת הקאפקייקס.
מחממים מחבת ל -300 מעלות צלזיוס. זרוק את הבלילה בכפיות גדולות על המחבת. כאשר בועות מתחילות להופיע על גבי הלביבות, הוסיפו 1 עד 2 פרוסות תות לחלק העליון של כל לביבה, ואז הפכו. מבשלים במשך 30 שניות נוספות עד 1 דקה ולאחר מכן להסיר, הצבת פנקייק בצד תות על נייר שעווה להתקרר. ערמו אותם כך (הפוך!) כדי להציג את התותים הטריים.
מקשטים את הלביבות בקצפת, זילוף של זילוף סוכר ורוד, גרידת ליים וסירופ ליים.
שלב את אבקת הסוכר ומיץ הליים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה.
מסירים מהאש לאחר ההמסה ומניחים להתקרר.