פנקייק פלפל עם כוסברה צ'אטני טרי
פנקייק פלפל עם כוסברה טרייה Chutney הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 136 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, מלח, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלפל ומרק תירס עם כוסברה טרייה, מהי-מהי עם כוסברה טרייה וקיווי צ'אטני, ו מהי-מהי עם כוסברה טרייה וצ'אטני.
הוראות
מקום ראשון 7 מרכיבים במעבד מזון; דופק 4 פעמים או עד קצוץ.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פלפל ובצל 1/4 כוס; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים תערובת פלפל בקערה גדולה. לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמחים, מלח, כמון וזרעי שומר לתערובת פלפל. מערבבים ב 1 כוס מים, ולתת לעמוד 3 דקות.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת על חום בינוני.
יוצקים 1/3 גביע הבלילה לכל פנקייק למחבת; להפיץ הבלילה לתוך 2 (5 אינץ') מעגלים. מבשלים 2 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים. הפוך פנקייק; לבשל 2 דקות או עד ישבנים משחימים קלות. חזור על הנוהל פעמיים עם נשאר שמן הבלילה.
מגישים עם צ ' אטני ויוגורט.