פנקייק קוקוס עם קומפוט כתום-מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק קוקוס עם קומפוט תפוז-מנגו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר מגורען, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק קמח קוקוס עם קומפוט דבש אוכמניות, פנקייק ריקוטה כתום עם תאנה קרמל פיסטוק קומפוט, ו פנקייק שיבולת שועל קוקוס עם קומפוט Chia אוכמניות על ידי לא דיאטנית טיפוסית שלך (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קומפוט, לשלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 8 דקות או עד שהפרי רך.
מערבבים קורנפלור, 1 כף מים, ומיץ ליים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; מערבבים לתוך תערובת פירות; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד מעט מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.
כדי להכין פנקייק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמחים, אבקת אפייה, סוכר מגורען, ומלח בקערה גדולה.
מערבבים חלב קוקוס, חלב נטול שומן, שמן וביצה בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, מערבבים עם מקצף (הבלילה תהיה עבה).
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל פנקייק על מחבת מחבת לא מקל חם או nonstick; להפיץ בעדינות עם מרית. מבשלים 2 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראה מבושל. בזהירות להפוך פנקייק מעל; לבשל במשך 2 דקות או עד ישבנים משחימים קלות.