תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק קוקוס עם קומפוט תפוז-מנגו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר מגורען, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק קמח קוקוס עם קומפוט דבש אוכמניות, פנקייק ריקוטה כתום עם תאנה קרמל פיסטוק קומפוט, ו פנקייק שיבולת שועל קוקוס עם קומפוט Chia אוכמניות על ידי לא דיאטנית טיפוסית שלך (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין קומפוט, לשלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 8 דקות או עד שהפרי רך.
מרכיבים שתצטרך
Compote
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מערבבים קורנפלור, 1 כף מים, ומיץ ליים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; מערבבים לתוך תערובת פירות; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד מעט מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אבוקדו האס מעוך קלות
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר מהחום.
4
כדי להכין פנקייק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים חלב קוקוס, חלב נטול שומן, שמן וביצה בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, מערבבים עם מקצף (הבלילה תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל פנקייק על מחבת מחבת לא מקל חם או nonstick; להפיץ בעדינות עם מרית. מבשלים 2 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראה מבושל. בזהירות להפוך פנקייק מעל; לבשל במשך 2 דקות או עד ישבנים משחימים קלות.