פנקייק שקדים עם סירופ דובדבן חמוץ עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, שקדים, יוגורט יווני דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 276 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק פרג שקדים עם סירופ שקדים, פנקייק שמנת חמוצה בננה וסירופ החמאה של Magelby, ו פנקייק חלב חמאה עם סירופ דובדבן בינג (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, להביא דובדבנים, 1/2 כוס מים וקינמון מקל לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות. מערבבים בסירופ; להפריש להתקרר. בקערה, להקציף קמחים, שיבולת שועל, סודה לשתייה ומלח. בקערה אחרת, לטאטא ביצים וחמאה (ותמצית שקדים, אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
מקל קינמון
סודה לשתייה
חלב-חמאה
דובדבנים
סירופ
ביצה
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
2
הוסף מרכיבים רטובים לייבוש; מערבבים הבלילה עד רק בשילוב.
3
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני; מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
יוצקים דלי 1/4 כוס לתוך מחבת; מפזרים 1 1/2 שקדים כפיות. לבשל פנקייק, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב, 2 דקות לכל צד. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מגישים פנקייק עם סירופ דובדבנים; העליון עם מנה של יוגורט, אם תרצה בכך.