קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פנקייקים סיניים מטוגנים

פנקייקים סיניים מטוגנים
פנקייק סיני מטוגן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 31 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . גשו לסופר וקנו קמח, בצל ירוק, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 32%. נסו פנקייקס מחבת גיליון, נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, ו פנקייק ברווז סיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים מלח במים חמים, ומערבבים 1 כוס קמח כדי להפוך את הבצק הרך. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, ללוש עד קפיץ מעט, על 5 דקות. אם הבצק דביק, ללוש 1/4 כפית שמן צמחי. מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות בגודל שווה, ולשמור את החלקים מכוסים במטלית.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
2
בקערה, לערבב 1/4 כוס קמח עם 1 כף שמן צמחי לעשות תערובת כמו פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
על משטח עבודה משוריין, לגלגל חתיכת בצק החוצה לתוך ריבוע דק על 5x7 אינץ ' בגודל, לצחצח את הבצק עם שמן שומשום קלוי, ומפזרים קלות עם כ 1 1/2 כפית של תערובת קמח שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
4
מפזרים על 1 כף בצל ירוק קצוץ על הבצק, ולהפיץ את הבצל באופן שווה. החל בקצה ארוך, מגלגלים את הבצק לצורת חבל, צובטים את התפר והקצוות סגורים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מורחיםמורחים
בצקבצק
בצלבצל
גלולגלול
5
גלגל את צורת החבל לתוך ספירלה שטוחה, ולחץ קלות עם הידיים כדי לדחוס את הספירלה ולשמור אותו unrolling.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
מניחים את הספירלה על משטח העבודה המשוריין, ומגלגלים אותה בעדינות לתוך פנקייק עם הבצל מקופל בפנים, הופכים את הפנקייק לעתים קרובות כפי שאתה מגלגל אותו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
גלולגלול
7
להתגלגל בעדינות ולהסתובב לעתים קרובות כדי למנוע חורים פנקייק. פנקייק סיים צריך להיות על 5 אינץ ' בקוטר. חזור עם שאר חתיכות הבצק, מה שהופך 8 פנקייק בצל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
בצלבצל
גלולגלול
8
מחממים מחבת שאינה מקל על חום בינוני, ומברישים עם שמן צמחי. מחבת מטגנים כל פנקייק במחבת החמה עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
חותכים לפרוסות ומגישים חמים.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.